Samenwerken met Petplan

Als fokker geeft u de beste informatie aan de nieuwe baasjes. Onderwerpen als voeding, training en verzorging zitten in het standaard praatje. Verzekeren is ook een belangrijk onderwerp om te bespreken.

Door de komst van huisdierenverzekeringen kunnen huisdieren langer en gezonder leven. Huisdiereigenaren kunnen zonder problemen kiezen voor de beste behandeling voor hun huisdier zonder dat het ze veel geld kost. Hierdoor ontstaat er ook geen discussie met de fokker over de kosten. Kortom, zowel de huisdieren, uw klanten én uzelf hebben baat bij een huisdierenverzekering. Daarom vinden wij dat ieder huisdier Petplan verdient!

Samenwerken?

Er zijn 4 manieren waarop u met ons kunt samenwerken:

Gratis promotiematerialen

Heeft u de leuke boekjes met tips voor de eerste dagen met een pup of kitten al besteld? Leuk voor in de puppy en kittenpakketten! Ook de EHBO boekjes voor hond en kat zijn leuk om mee te geven. Benieuwd naar alle materialen? Bestel ze gratis in onze webshop!

Maand Gratis Verzekering

Twijfelt uw klant of een verzekering nodig is? Of wil uw klant juist een verzekering afsluiten? Geef dan een Maand Gratis Verzekering (MGV) mee. De MGV is een gratis proefmaand, geheel vrijblijvend en loopt automatisch af. Het voordeel van de proefmaand is dat de gebruikelijke wachttermijn van 30 dagen vervalt en er de eerste maand geen premie in rekening wordt gebracht.
Meer informatie over de Maand Gratis Verzekering? Klik dan hier!

Petplan Goede Start

Vindt u dat een huisdierenverzekering de beste keuze is voor het huisdier? Kies dan voor Petplan Goede Start bij overdracht. Petplan Goede Start is een verzekering met de looptijd van 1 jaar. U kunt kiezen tussen een Basis, Plus of Totaal pakket. Als fokker ontvangt u 30% korting op de verzekering! De kosten van de verzekering kunt u doorberekenen in de verkoop prijs van de pup of kitten. Er is geen wachttermijn bij Petplan Goede Start. Het huisdier is meteen gedekt!
Meer informatie over Petplan Goede Start? Klik dan hier!

Ontvang 20 euro per polis!

U kunt uw klanten via uw site doorverwijzen naar Petplan door een banner te plaatsen. Voor elke verzekering die via de link binnenkomt (onder voorbehoud van acceptatie door Petplan) ontvangt uw kennel of cattery €20,-. Hier leest u hoe u de banner kunt plaatsen op uw site.