Verzekeringen

Petplan, opgericht door dierenartsen

Petplan is 40 jaar geleden opgericht door dierenartsen met de gedachte dat alle huisdieren de beste zorg verdienen. Wereldwijd vergoeden we inmiddels de zorg voor meer dan 1,5 miljoen huisdieren.

Omdat al onze medewerkers een achtergrond hebben in de diergeneeskunde en natuurlijk een grote liefde hebben voor dieren, kunnen we wel stellen dat wij de specialist zijn op het gebied van verzekeringen in Nederland.

Waarom een huisdier verzekeren?

 

Tegenwoordig is bijna iedere ziekte te behandelen. Maar operaties kunnen complex zijn en de kosten kunnen oplopen. Een huisdierenverzekering biedt dan uitkomst. Omdat ieder huisdier uniek is biedt Petplan een huisdierenverzekering op maat aan.

Het baasje kan kiezen uit een Ongevallen, Basis, Plus of Totaal Pakket en deze eventueel aanvullen met een aanvullende dekking. De premie is afhankelijk van het gekozen dier, ras, leeftijd en postcode.

 

Peter van Rooijen
dierenarts

 

We hebben 3 pakketten

Deskundig samengesteld door dierenartsen  

Basis

Vergoeding tot € 3.000,- per jaar Voor een toegankelijke premie de zekerheid van een goede dekking bij onverwacht hoge kosten

Plus

Meest gekozen
Vergoeding tot € 4.000,- per jaar Uitgebreid pakket met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor wie verzekerd wil zijn voor specialistische zorg zoals een MRI-scan of gebitsbehandeling.
 

Totaal

Vergoeding tot € 5.000,- per jaar Genieten zonder zorgen. Het meest complete pakket met de hoogste vergoeding.
 


Wat baasjes over ons zeggen

Bij onze vorige beagle Dibbes waren we te laat met het afsluiten van een verzekering. Daardoor liepen de kosten hoog op. Onze nieuwe pup hebben we wel direct verzekerd.

Marjolein
uit Barendrecht

Wij hebben het niet zo breed. Mocht er iets gebeuren met Pedro, dan hebben we geen spaarpotje. Dankzij de hondenverzekering hoeven we gelukkig niet bang te zijn dat we straks de zorgkosten niet kunnen betalen.

Jeroen
uit Purmerend

Basis

Plus

Totaal

Operaties & Medicijnen

Consult & onderzoek

Heup / elleboog

Specialistische zorg

€ 3000 vergoeding
per jaar

80%

50%

50%

X

Bereken premie
€ 4000 vergoeding
per jaar

80%

75%

75%

50%

Bereken premie
€ 5000 vergoeding
per jaar

80%

80%

80%

80%

Bereken premie